2. eUPSHIFT radionica

Šta je eUPSHIFT?

eUPSHIFT je online radionica za timove mladih ljudi uzrasta od 13 do 19 godina, koji u svojim lokalnim zajednicama primjećuju neki problem i žele da rade na njegovom rješavanju. Kroz eUPSHIFT i uz podršku super mentora i trenera, timovi uče kako se dizajnira rješenje problema i takmiče se za novčane nagrade pomoću kojih mogu provesti svoja rješenja.

10 timova će imati priliku učestvovati na drugoj i 10 timova koji će učestvovati na trećoj eUPSHIFT radionici, te takmičiti se za jednu od 10 nagrada u iznosu od po 3 000 KM! :O

UPSHIFT program kreiran je u UNICEF-ovom Uredu za inovacije i implementiran je u preko 20 zemalja svijeta. U Bosni i Hercegovini održava se od 2020.godine u okviru Zajedničkog regionalnog programa “Dijalog za budućnost” i uz finansijsku podršku Kraljevine Švedske.

https://upshift.ba/2020/09/23/otvorene-prijave-na-drugu-i-trecu-eupshift-bih-radionicu/

About

Welcome to OnyxPulse, your premier source for all things Health Goth. Here, we blend the edges of technology, fashion, and fitness into a seamless narrative that both inspires and informs. Dive deep into the monochrome world of OnyxPulse, where cutting-edge meets street goth, and explore the pulse of a subculture defined by futurism and style.

Search